Masterclasses op school en na school, geeft kinderen de gelegenheid om kennis te maken met kunst & creativiteit in het breedste zin van het woord.

 

Kinderen leren kijken en zichzelf te vertegenwoordigen over hun gemaakte werken.

Ze leren dat kunst en creativiteit nooit fout is, altijd goed en dat kunst niet alleen de saaie schilderijen in het Rijksmuseum zijn. Wat dacht je van graffiti spuiten, alles leren en doen over architectuur, 3d modellen bouwen en het grootste schilderij van de school maken, bottle-spray art?   

 

Btw, zijn die schilderijen in het RIJKS wel zo saai, of misschien toch wel heel interessant??

 

Onze Masterclasses zijn geschikt voor elk kind en dan ook echt elk kind. Observeren, analyseren en conclusies trekken zijn super belangrijke vaardigheden, voor nu en later en dit leer je allemaal in de Masterclasses.

Wel of geen verstand of interesse van kunst, het maakt helemaal niet uit. Het is een kwestie van ervaren, experimenteren en beleven.

De lessen zijn educatief en stimulerend, maar FUN staat ook erg hoog op de lijst.

 

Heeft u vragen of wilt u een Masterclass bij u op school? 

Neem gerust contact met op, we helpen u graag. info@atelieropwielen.nl 

De Masterclasses die wij bieden, zijn goed uitvoerbaar op vrijwel iedere basisschool of buitenschoolse instelling. het voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs.

 

Maar juist uw school is net even anders, omdat er minder tijd beschikbaar is, of omdat de groepen veel kleiner of juist groter zijn.

 

Ook deze mogelijkheden zijn vaak goed in te passen, omdat wij ruime ervaring heb met het organiseren en plannen van onze Masterclasses.